• Tel.: +31 (0)6 361 235 84
  • Openingstijden: 9:00 tot 18:00

Over ons

Over ons

Martijn Dautzenberg

Na behalen HMC diploma in ’85 aan het werk als interieurtekenaar bij bouwbureau V&D, als technischtekenaar bij architectenbureau D&dJ, en als lichtontwerper bij ERCO.

Tijdens werk avondopleiding Architectonisch Vormgeven gevolgd aan de GRA.
Na zijn opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie (Kunstacademie) ingeschreven in Architecten Register.
Vanaf 1990 als interieurarchitect in loondienst werkzaam geweest bij verschillende werkgevers. Tussen ’92 en ’97 verblijf in buitenland.

Sinds 2006 is hij zelfstandig interieurarchitect en gestart met zijn onderneming
En Forma.

"Doel van mijn werk is het maken van een gebouwde omgeving waarbinnen de gebruikers zich welbevinden. De mens wordt niet ondergeschikt gemaakt aan de interieurarchitectuur, maar de interieurarchitectuur aan de mens"
Zowel aan het ruimtelijke concept als aan de materialisatie en detaillering hiervan wordt veel aandacht besteed. "In mijn werk spelen werking van zon- en daglicht, uitzicht en kleurencombinatie met oriëntatie een grote rol. De vormtaal is over het algemeen sober en doelmatig, het kleurgebruik vaak expressief, de materiaalkeuze altijd duurzaam en functioneel"

Hoe de wereld er over tien, twintig jaar uit ziet weet ik niet. Maar zeker is dat de beleving en omgeving van grote invloed zal zijn op hoe elke ontwikkeling zich vorm geeft.